KVKK Aydınlatma Metni

Rival Hidrolik Kontrol Vanaları olarak, müşteri memnuniyeti ve kişisel verilerin güvenliği bizim için önemli bir konudur. Bu nedenle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizin işlenmesine dair aşağıda yer alan bilgilendirmeyi yapmaktayız.

1. Veri Sorumlusu ve İletişim Bilgileri: Rival Hidrolik Kontrol Vanaları olarak, kişisel verilerinizin güvenli bir şekilde işlenmesinden sorumlu bir veri sorumlusu olarak kabul ediliriz. Adres: Sanayi Mahallesi 2057 Sokak No:3 Manavgat/ANTALYA, E-Posta: info@rivalvalve.com, Telefon: +90 (535) 060 24 24.

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları: Kişisel verileriniz, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek, iletişim sağlamak, taleplerinizi karşılamak, müşteri ilişkileri yönetimi, iş geliştirme ve pazarlama faaliyetlerimizi gerçekleştirebilmek amacıyla işlenmektedir.

3. Kişisel Veri Kategorileri ve Toplama Yöntemleri: İsim, adres, telefon numarası, e-posta gibi temel iletişim bilgileriniz ile ilgili verileriniz; web sitemiz üzerinden yapılan başvurular, iletişim formları veya doğrudan iletişim kanalları aracılığıyla toplanmaktadır.

4. Kişisel Verilerin İşlenme Süresi: Kişisel verileriniz, işlenme amaçlarına yönelik olarak ve yasal süreçlere uygun bir şekilde belirlenen süre boyunca saklanacaktır.

5. Kişisel Veri İşleme Hakları: KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizlere tanınan haklara saygı göstermekteyiz. Bu haklarınız arasında kişisel verilere erişim, düzeltme, silme, işleme itiraz etme ve taşınabilirlik bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6. Kişisel Veri Güvenliği: Kişisel verilerinizin güvenliği için gerekli teknik ve organizasyonel tedbirleri almakta ve bu konudaki en iyi uygulamaları takip etmekteyiz.

Bu aydınlatma metni, KVKK çerçevesinde kişisel verilerinizi nasıl işlediğimizle ilgili size bilgi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi almak veya haklarınızı kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sadece .PDF uzantılı ve 2 MB büyüklüğünde dosya yükleyebilirsiniz.